Jouw online escaperoom

We kunnen van (bijna) elke ruimte een vette online escaperoom maken. Een escaperoom geeft je alle mogelijkheden om een pand te laten zien, bijzondere details voor het voetlicht te brengen en niet in de minste plaats om het verhaal van deze locatie te vertellen. Dat kan op basis van de historie of juist van de actualiteit. 

 

5 redenen om van jouw locatie een online escaperoom te maken

 

1. Een online escaperoom maakt het onmogelijke mogelijk

Personages die uit het niets opduiken, ruimtes die in werkelijkheid ver van elkaar afliggen worden aan elkaar geplakt en attributen die er in de realiteit niet zijn: omdat een escaperoom online is, kunnen we het onmogelijke mogelijk maken. Dingen die in de realiteit onmogelijk zijn, worden nu werkelijkheid.

2. Een online escaperoom maakt gesloten locaties toegankelijk

Een rechtbank, chemische fabriek, brouwerij of misschien wel een museaal archief: het zijn locaties waar je als bezoeker normaliter niet binnen komt. Een escaperoom maakt dit toegankelijk voor iedereen. Ineens kun je laten zien wat er achter de gesloten deuren afspeelt, zonder massa's mensen over de vloer te krijgen. 

3. Een online escaperoom vertelt meerdere verhalen tegelijk

Je ziet het al in Baron van Barneveld: in een escaperoom worden meerdere verhalen tegelijk verteld. Niet alleen het verhaal van het spel, maar ook historische verhalen, persoonlijke ervaringen en wilde dromen bestaan naast elkaar in een escaperoom. We zoeken met elkaar naar een logische gelaagdheid: een hoofdverhaal, deelverhalen die in de scenes voorkomen en verhalen die in een enkel spel terugkomen. 

4. Een online escaperoom geeft de ultieme merkbeleving

Wie een online escaperoom speelt doorleeft het verhaal en het spel tot op het bot. Er is geen sterkere manier om een merk te beleven!

5. Een online escaperoom is voor iedereen

Online escaperooms is voor bijna iedereen te spelen. Jong, oud, dik of dun: elk persoon kan meedoen. Een escaperoom is bovendien op elk niveau te maken. 

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw eigen escaperoom? Kom eens langs, we vertellen je graag meer. 

Bel +31 (0)342 491 173 of mail info@motionsupply.nl of jorieke@piovivo.nl